Home In de media Leve de speelgoedwinkel!

Leve de speelgoedwinkel!

door Carrabas
AD Afbeelding Carrabas Speciaalzaak februari 2019

“De speelgoedwinkel is failliet, leve de speelgoedwinkel”, klinkt er in het AD artikel van maandag 25 februari 2019. Deze uitspraak heeft uiteraard betrekking op het recente faillissement van speelgoedwinkelketen Intertoys. Maar hoe zit dat nu met ons? Hoe brengen wij het er van af in deze tijd van tablets, smartphones en andere elektronica? Gelukkig kunt u bij Carrabas speelgoed nog écht speelgoed kopen. Lees over de ervaring van peuter Elin (2,5 jaar) en haar moeder in het nieuwe AD artikel: Kleine speelgoedwinkel houdt het hoofd nog wél boven water.

AD Artikel Carrabas speelgoed februari 2019

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring