Home Merken Nagels laten lakken met Souza for Kids of krijg een tattoo in de herfstvakantie!

Nagels laten lakken met Souza for Kids of krijg een tattoo in de herfstvakantie!

door Carrabas
Eenhoorn Unicorn Nagellak set van Souza for Kids

Tatoeage set Ridder Adelaar Souza for KidsOp woensdag 23 oktober vieren we een klein herfstvakantie-feestje bij ons in de speelgoedwinkel. Laat je nagels lakken met de superleuke, nieuwe nagellak van Souza for Kids of krijg een gave tatoeage op bijvoorbeeld je arm of been!

Iedereen is welkom: meiden én jongens. Vanaf 13:00 uur komen de potjes met nagellak en de stickervellen met tattoos tevoorschijn en rond 16:00 uur stoppen we met mooi opmaken. Deelnemen is uiteraard gratis en wordt gesponsord door het bekende merk Souza for Kids. Naast de nagellak hebben we in ons assortiment ook de meest prachtige jurken, kostuums en verkleedaccessoires van Souza! Kom je bij ons langs om je leuk te laten versieren?

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring