Home Nieuws Vertraging bij de bestellingen

Vertraging bij de bestellingen

door Carrabas

Wegens het naderen van het einde van het jaar en de gedeeltelijke lockdown vanwege COVID-19 lopen de pakketdiensten in Nederland op het moment vertraging op. Ook onze pakketten kunnen daardoor later aankomen.

Houd er bij het bestellen rekening mee dat uw bestelling waarschijnlijk niet de volgende dag al in huis is. Over hoe lang de verzending wel duurt, kunnen we helaas geen zekerheid geven.

Bedankt voor uw begrip.

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring