Home In de media Carrabas speelgoed to go!

Carrabas speelgoed to go!

door Carrabas
Carrabas speelgoed Favicon Wit-Rood
Carrabas speelgoed mag dan gesloten zijn vanwege de nieuwe maatregelen, u kunt nog steeds bij ons terecht voor het leukste speelgoed!
 
Onze webshops voor HABA, TOPModel en Carrabas blijven open en we gaan nog steeds aan de slag met uw bestellingen, maar u kunt uw bestellingen ook ophalen of door ons laten bezorgen.
 
Staat op deze webshops niet iets wat u zoekt, of wilt u het advies en de service die u gewend bent in onze winkel? Dan kunt u ons bellen op 010-422 55 25 of e-mailen naar info@carrabas.nl met al uw vragen en bestellingen en dan zetten wij het voor u klaar om op te halen, of we brengen het even langs!
 
Het is voor ons niet toegestaan om de pakketten bij de deur af te geven, maar u kunt uw bestelling alsnog bij ons op komen halen bij het PostNL pakketpunt, 30 meter verderop in de straat. Dat betekent dat er enkel met bankoverschriften betaald kan worden, of als dat u beter uitkomt kunnen wij een tikkie sturen. Wilt u toch contant betalen? Dan komen we het even langsbrengen!
 
Helaas is onze verzameling gezelsschapspellen nog niet in de webshop te vinden. Het is mogelijk om spellen als Wingspan, Codenames, 30 seconds, Qwixx en het meerendeel van de spellen van 999 games bij ons te bestellen. Ook voor de klassieke bordspellen, puzzels en sjoelbakken kunt u bij ons terecht.
 
Help lokale ondernemingen zoals Carrabas speelgoed in deze lockdown door zoveel mogelijk bij ze te blijven bestellen als dat mogelijk is. Het zou ons ook enorm helpen als u dit bericht deelt, en wie weet helpt u vrienden en familie in hun zoektocht naar authentiek en duurzaam speelgoed. Volg onze site, onze facebook pagina of abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mogelijke veranderingen of de heropening.
 
Iedereen succes in de aankomende vijf weken en tot snel bij Carrabas speelgoed!

Misschien dat je dit ook leuk vindt

2 reacties

Alexander Brouwer 19 januari 2021 - 11:47

Hoi!
Ik wil graag het spel ‘Everdell’ kopen en ik koop het graag bij jullie, omdat ik jullie een leuke zaak vind.
Het is een bordspel van White Goblin Games. Verkopen jullie dat?

Met vriendelijke groet,

Buurtgenoot Alexander Brouwer

Antwoord
Carrabas 21 januari 2021 - 08:45

Hoi Alexander,

Het spel Everdell hebben wij op het moment niet op voorraad, maar we kunnen het wel bestellen. We weten helaas niet hoe lang het dan duurt voordat het spel hier binnen is. De hoop is februari en als er vertraging is, wordt dat maart. U kunt even e-mailen naar info@carrabas.nl als u het door ons wilt laten bestellen, dan handelen we het daar verder af.

Bedankt voor uw bericht en ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Leon

Antwoord

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring