Home Nieuws Winkelen zonder afspraak!

Winkelen zonder afspraak!

door Carrabas
winkelen zonder afspraak

U kon alweer een tijdje bij ons terecht met een afspraak, maar sinds 28 april kunt u ook zonder een afspraak te maken weer bij ons komen winkelen!

Nu de eerste versoepelingen zijn ingegaan, mogen onze deuren weer helemaal open, ook zonder een afspraak. Op het laatste nippertje toch nog een cadeau nodig of een spelletje halen wat de zelfde avond nog op tafel komt? Dat is nu een stuk makkelijker!

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, maar we hebben wel nog een aantal maatregelen om rekening mee te houden. Zo mogen we maximaal 10 mensen tegelijkertijd in de winkel toelaten, exclusief kinderen. Het kan gebeuren dat de winkel al vol is en dat u eventjes moet wachten. We vragen u dan ook zoveel mogelijk alleen te komen. Daarnaast gelden de algemene maatregelen nog steeds, zoals het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand houden van zowel het personeel als de andere klanten. Ook staat er desinfecterende handgel bij de ingang, waarmee u bij binnenkomst en vertrek uw handen kunt desinfecteren.

We hopen u snel weer in de winkel te zien!

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring