Home Nieuws De uitslag van onze prijsvraag

De uitslag van onze prijsvraag

door Carrabas

De afgelopen maand stond deze vaas vol blokjes in onze winkel. We hebben heel veel mensen hun hersenen zien kraken over hoeveel blokjes er in konden zitten. De blokjes zijn geteld en nu is het tijd om een winnaar bekend te maken!

Na drie keer de blokjes te hebben geteld, bleek de vaas een mooie, ronde 100 blokjes te bevatten. We hebben wel 20 juiste aantallen ontvangen, dus hebben we de knikkerbaan onder de goede antwoorden verloot.

De gelukkige winnaar van de knikkerbaan is Ineke uit Rotterdam!

We nemen zo snel mogelijk contact op, zodat u de prijs in de winkel op kunt halen. We waren zelf wat verrast over het hoge aantal juiste antwoorden, dus nemen we ook contact op met de andere 19 mensen die het goed hadden geraden. Dan kunnen ook zij een leuke troostprijs af komen halen.

We willen iedereen bedanken voor het meespelen. Ons 15 jarige jubileum was een groot succes!

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring