Home NIEUW! Nieuw: Stapelstenen van Stapelstein met een leuke introductie aanbieding!

Nieuw: Stapelstenen van Stapelstein met een leuke introductie aanbieding!

door Carrabas
stapelstenen, stapelstein, stenen, stapelen, spelen, speelgoed, actief, buitenspelen, buitenspeelgoed

De naam zegt eigenlijk al waar het om gaat, maar de stapelstenen van Stapelstein zijn veel meer dan enkel bouwspeelgoed. De mogelijkheden tot spelen zijn werkelijk eindeloos!

De stapelstenen van Stapelstein zijn beschikbaar in zeer uiteenlopende kleuren en passen precies op elkaar. Naast stapelen kun je ze ook gebruiken als stapstenen, je kunt er op zitten en je kunt ze zelfs omdraaien om er dingen in te stoppen. Gebruik ze als doel om met een bal in te gooien, leer balanceren met het speciale balansbord of stapel er een paar op elkaar om als stoel te gebruiken. De stenen kunnen zelfs drijven en zo als speelgoedboot dienen.

Op deze manier zijn de stapelstenen van Stapelstein perfect om een actieve manier van spelen te stimuleren bij het kind. De stenen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en bevorderen de fijne motoriek, de balans en de creativiteit.

De stenen zijn gemaakt van polypropeen, waardoor ze lichtgewicht zijn. De stenen wegen per stuk slechts 180 gram, maar ze zijn nagenoeg onverwoestbaar, bestand tegen warmte en kou, geurloos en 100% recyclebaar. Bovendien zijn de stenen waterbestendig, waardoor ze ook nog eens makkelijk schoon zijn te maken. Zo kan er met een gerust hart ook leuk buiten worden gespeeld met de stapelstenen.

De stapelstenen van Stapelstein zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel en om dit te vieren krijgt u nu bij aankoop van een Rainbow Basic set (6 regenboogkleurige stapelstenen) een feestelijke confetti stapelsteen cadeau!

stapelstenen, stapelstein, stenen, stapelen, spelen, speelgoed, actief, buitenspelen, buitenspeelgoed

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring