Home Nieuws Kerstmis bij Carrabas speelgoed

Kerstmis bij Carrabas speelgoed

door Carrabas

De dagen worden een stuk kouder en de nachten alsmaar langer. Dat kan maar één ding betekenen; het is bijna Kerstmis! Ook dit jaar vieren we weer Kerstmis bij Carrabas speelgoed. We hebben we een leuke actie in de winkel en in dit bericht zetten we een paar mooie kerstartikelen voor u op een rij.

Om de feeststemming deze maand helemaal compleet te maken hebben we een leuke actie in de winkel. Bij besteding van €50,- krijgt u namelijk een prachtige kerstverrassing cadeau. Deze actie geldt alleen in de winkel en zolang de voorraad strekt. Uiteraard pakken we alles gratis voor u in, in feestelijk kerstpapier.

In onze winkel vindt u natuurlijk de mooiste cadeaus voor onder de boom. Voor wie extra van de kerstsfeer wilt genieten hebben we bovendien een aantal leuke kerstartikelen, speciaal voor deze tijd van het jaar.

haba, kerststal, speelset, hout, houten, speelgoed, kerst, carrabas, speelgoed, speelgoedspeciaalzaak, duurzaam, authentiek

Dit is de klassieke kerststal zoals we hem allemaal kennen, maar dan vormgegeven in HABA-stijl. Deze leuke speelset is even geschikt om het kerstverhaal mee na te spelen, als onder of bij de boom te zetten ter decoratie.

Haba, dier op dier, kerststapelspel, hout, houten, speelgoed, kerst, carrabas, speelgoed, speelgoedspeciaalzaak, duurzaam, authentiek

Gezellige familiespelletjes mogen natuurlijk niet aan het kerstfeest ontbreken. Speciaal voor de gelegenheid is er nu deze kerstversie van de spelklassieker Dier op Dier. De speelfiguren zijn veranderd in winterse dieren en voorwerpen en het spel zit verpakt in een feestelijke blikken doos.

Maileg, muizen, kerst, carrabas, speelgoed, speelgoedspeciaalzaak, duurzaam, authentiek

Ook de muizen van Maileg maken zich op voor een mooi kerstfeest. Er zijn meerdere kerstmuisjes verkrijgbaar, evenals leuke toevoegingen op het poppenhuis, zoals deze schattige slee.

Op zoek naar kerstdecoratie die zo schattig is dat je er mee zou willen knuffelen? Dan zit je met de knuffels van Jellycat goed! Het zijn namelijk heerlijk zachte knuffels, die ook nog eens erg leuk zijn om neer te zetten ter decoratie. In de kerstserie hebben wij daar een leuke kerstboom en sneeuwpop van.

Kortom, u kunt ook voor Kerstmis bij Carrabas speelgoed terecht. Tot snel in de winkel!

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring