Home Nieuws Click and Collect

Click and Collect

door Carrabas

Helaas mogen we tot en met 14 januari in de winkel geen mensen ontvangen. Dat betekent echter niet dat we dicht zijn! Op onze webwinkels kunt u kiezen voor de optie afhalen in de winkel en dan kunt u het tijdens de openingstijden af komen halen. In overleg kunnen we ook thuis bezorgen.

Staat er iets niet op de webwinkel of wilt u wat advies over het speelgoed waar u naar op zoek bent? Geen probleem! Bel dan tijdens openingstijden 010-422 55 25 of e-mail naar info@carrabas.nl voor meer informatie.

www.hetleukstespeelgoedbestellen.nl
www.habaspeelgoedwinkel.nl
www.topmodelwebwinkel.nl

Tot snel!

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring