Home Nieuws Paasontbijt met je pop!

Paasontbijt met je pop!

door Carrabas
ontbijt met je pop, corolle, götz, goetz

Dit jaar eet je als poppenouder het paasontbijt met je pop, dankzij de leuke actie van de maand! Bij aankoop van een pop van 36 centimeter of groter krijg je namelijk een gratis poppen-ontbijtset cadeau. Zo heb je niet alleen een mooi, nieuw poppenkind, maar ook gelijk alles in huis voor een geslaagd paasontbijt met je pop.

Houd je niet zo van poppen? Dat geeft niets, want ook voor jou hebben we een passende paasactie. Bij besteding van €50,- in de winkel krijg je een gratis prentenboek in een leuk paasthema cadeau.

Beide acties gelden enkel in de fysieke winkel en zolang de voorraad strekt.

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring