Tijd om buiten te spelen!

De zon is weer gaan schijnen en de dagen worden langer, dus het is weer tijd om buiten te spelen! Ook voor duurzaam, authentiek maar vooral leuk buitenspeelgoed kunt u bij Carrabas speelgoed terecht. We zetten een aantal van onze nieuwe producten voor u op een rij.

Buitenspelen betekent natuurlijk vooral veel actief spelen. Met de nieuwe jongleerset van Lilliputiens leren kinderen door middel van speciale jongleerdoekjes gemakkelijk jongleren, om vervolgens over te stappen op een set echte jongleerballen. Deze leuke set draagt zo bij aan de motoriek, de oog-hand coördinatie en het zelfvertrouwen van het kind.

Ook nieuw van Lilliputiens is het ezelstaartenspel. Bij dit spel voorzie je Ignace en zijn boerderijvrienden geblinddoekt van een staart. Dit spel hoef je dan niet per sé buiten te spelen, maar het is wel extra leuk om in het zonnetje te doen.

Voor een wat klassiekere speelervaring zijn er de oer-Hollandse loopklossen, al zijn ze wel meegegaan met de tijd. We hebben nu namelijk ook loopklossen van rietsuiker. Dat geeft de zelfde stevigheid als loopklossen van kunststof, maar ze zijn wel een stuk beter voor het milieu.

Met dit prachtige weer is het een goed idee om lekker de natuur in te trekken. Met de 3-in-1 bekerloep van HABA Terra Kids zie je insecten zoals je ze nog nooit hebt gezien. Dankzij de 2 losse loepen die je op de beker kunt bevestigen, kun je de beestjes die je bekijkt tot wel 10x vergroten. De loepjes kun je bovendien ook los gebruiken om bloemen of planten te bekijken die niet in de beker passen.

Voor de creatievelingen heeft Terra Kids de nieuwe Connectors sets. Deze sets bestaan uit koppelstukjes, waarmee je mooie, stoere of grappige figuren maakt met onderdelen die je in de natuur kunt vinden.

Wil je echt iets unieks? Dan hebben we nu een natuurcaleidoscoop. Deze caleidoscoop werkt het zelfde als een normale caleidoscoop, er zit alleen nog niets in! De dop is afneembaar, en je kunt hem zelf vullen met (bloem)blaadjes, stokjes of steentjes. Zo kun je helemaal zelf een mooie kleurencombinatie samenstellen, om bijzondere en mooie vormen mee te maken.

Naast al deze leuke, nieuwe artikelen hebben we natuurlijk nog veel meer leuk buitenspeelgoed in ons assortiment. Kom voor meer informatie of advies gerust even binnenlopen. Kortom, tijd om buiten te spelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *