Duurzaam buitenspelen met Carrabas speelgoed

Met dit heerlijke zomerweer is er natuurlijk niet leukers dan lekker buiten te spelen. Bij Carrabas speelgoed staat duurzaamheid hoog in het vaandel, dus ook in het buitenspeelgoed zijn wij altijd op zoek naar milieuvriendelijke producten. Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe artikelen voor leuk, duurzaam buitenspelen.

duurzaam buitenspelen micro step milieu

De stepjes van Micro Step waren dankzij de stevigheid altijd al erg duurzaam. De stepjes groeien mee met het kind dankzij het verstelbare stuur en als het eerste kind er uit is gegroeid, kunnen ze gemakkelijk nog een ronde mee. Nu zijn ze extra duurzaam dankzij de speciale editie ECO steps. Deze nieuwe steps hebben een bord gemaakt van gerecyclede visnetten. Dat is dus de zelfde kwaliteit die je van Micro Step gewend bent, maar dan een stuk bewuster!

Daarmee is het buitenspeelplezier nog niet voorbij, want ook klassiekers als loopklossen zijn er tegenwoordig in een duurzamere variant. Zo zijn de loopklossen van Dantoy gemaakt van bioplastic. Dit bioplastic bestaat voor 90% uit restanten van suikerriet, waardoor de productie beter is voor het milieu. Ze zijn ook 100% recyclebaar, maar qua stevigheid niet te onderscheiden van andere loopklossen. Zo wordt ouderwets buitenspelen ook duurzaam buitenspelen.

Heb je last van regenachtige dagen in je vakantie? Niet getreurd, want ook daar hebben we een milieubewuste oplossing voor. Het Fanta Color Design mozaïekspel van Quercetti is ook van bioplastic gemaakt. Maak prachtige ontwerpen met de pastelkleurige noppen, op een bord wat tevens als deksel dient voor een handige opbergdoos. Zo kun je naast duurzaam buitenspelen ook heel duurzaam binnen spelen!

Dit is natuurlijk lang niet al het duurzame speelgoed wat wij in ons assortiment hebben. Voor meer milieubewust speelgoed, informatie en advies bent u van harte welkom in de winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *