Home NIEUW! De nieuwe Pomea poppen van Djeco

De nieuwe Pomea poppen van Djeco

door Carrabas
pomea poppen djeco

We hebben goed nieuws voor alle poppenouders die nog op zoek zijn naar een mooi poppenkind. Deze gloednieuwe Pomea poppen van Djeco zijn namelijk niet alleen heel erg leuk om mee te spelen, ze zien er ook nog eens superschattig uit!

De Pomea poppen van Djeco zijn er in meerdere varianten. Zo hebben sommige poppen een zacht lijfje, zodat je er lekker mee kunt knuffelen. Andere poppen hebben weer een lijfje van vinyl, waardoor ze gezellig mee in bad kunnen. Wat ze in ieder geval allemaal delen zijn de ledematen en het hoofdje van vinyl. Dat zorgt er namelijk voor dat de poppen er erg mooi en gedetailleerd uitzien, met sprekende ogen en een lieve lach.

Daarnaast dragen de babypoppen ook zeer schattige kleding. De meeste sets hebben al een mooi setje kleding inbegrepen, maar om de garderobe en het speelplezier te vergroten zijn er losse kledingsets en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe poppen van Djeco zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel!

pomea poppen djeco

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring