pomea poppen djeco

De nieuwe Pomea poppen van Djeco

We hebben goed nieuws voor alle poppenouders die nog op zoek zijn naar een mooi poppenkind. Deze gloednieuwe Pomea poppen van Djeco zijn namelijk niet alleen heel erg leuk om mee te spelen, ze zien er ook nog eens superschattig uit!

De Pomea poppen van Djeco zijn er in meerdere varianten. Zo hebben sommige poppen een zacht lijfje, zodat je er lekker mee kunt knuffelen. Andere poppen hebben weer een lijfje van vinyl, waardoor ze gezellig mee in bad kunnen. Wat ze in ieder geval allemaal delen zijn de ledematen en het hoofdje van vinyl. Dat zorgt er namelijk voor dat de poppen er erg mooi en gedetailleerd uitzien, met sprekende ogen en een lieve lach.

Daarnaast dragen de babypoppen ook zeer schattige kleding. De meeste sets hebben al een mooi setje kleding inbegrepen, maar om de garderobe en het speelplezier te vergroten zijn er losse kledingsets en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe poppen van Djeco zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel!

pomea poppen djeco