logicaspellen van haba

De hersenkrakende Logicaspellen van HABA

De logicaspellen van HABA krijgen gezinsuitbreiding! Met de nieuwe Logic! GAMES spellen kunnen kinderen urenlang puzzelen, met leuke logicapuzzels die oplopen in moeilijkheidsgraad.

Er waren al wat logicaspellen van HABA in de vorm van de LogiCASE spellen, waarbij kinderen raadsels oplossen door middel van een uniek maar simpel mechanisme. Deze nieuwe spellen bieden al evenveel puzzelplezier, maar dan met een nog leukere vormgeving.

logicaspellen van haba denkspellen houten speelgoed

Zo ga je in ‘Waar is Wanda‘ op zoek naar het monstertje Wanda en haar familieleden. Volg de aanwijzingen in het boekje en zoek met een mix van aandachtig kijken en slim nadenken welk monster in welke kamer hoort te staan. De houten figuren en het speelbord in de vorm van een huis maken het puzzelen nog leuker!

logicaspellen van haba denkspellen houten speelgoed

Het spel ‘Freddy & Co‘ draait helemaal om ruimtelijk inzicht. Freddy en zijn wormenvrienden vormen samen de grappigste vormen. Op het voorbeeld zie je echter alleen welke kleur waar komt te liggen. Kun jij uitzoeken hoe de wormen zich hebben opgestapeld om de leuke figuren te maken?

logicaspellen van haba denkspellen houten speelgoed

Milo heeft zijn droom waarheid gemaakt en is sinds kort eigenaar van zijn eigen waterpark. Maar wat is dit? De glijbanen zijn nog helemaal niet af! Door middel van het maken van schuifpuzzels kun je de waterglijbanen voltooien, waarna Milo, in de vorm van een grappige knikker, er van af kan glijden in zijn zwemband.

Waar is Wanda, Freddy & Co en Milo’s Waterpark zijn leuke toevoegingen op de Logicaspellen van HABA en zijn vanaf nu verkrijgbaar op zowel de webwinkel als in de fysieke winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *