Connetix bouwspeelgoed bouwen creatief STEM STEAM

Het kleurrijke bouwspeelgoed van Connetix

Bouwen was nog nooit zo gemakkelijk en zo vrolijk makend als met het kleurrijke bouwspeelgoed van Connetix! Dit uitgebreide, magnetische speelgoed ziet er prachtig uit, maar levert daarvoor niets in op kwaliteit. Dankzij de sterke magneten en felle kleuren maak je stevige constructies die bovendien gaan stralen in het licht.

Het bouwspeelgoed van Connetix is verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten. De Rainbow sets hebben uiteraard prachtige, rijke kleuren en de Pastel sets zijn gevuld met bouwonderdelen in zachtere tinten. Naast de onderdelen om lekker mee te bouwen, zijn er ook de Ball Run sets, om zelf op zeel gemakkelijke en modulaire wijze knikkerbanen te bouwen.

Connetix past bovendien mooi in het assortiment met al ons andere STEM-speelgoed, omdat het het ruimtelijk inzicht van het kind traint en aanzet tot creatief spelen. Dus of je nu een groot gebouw, een auto of een knikkerbaan wilt bouwen, met het bouwspeelgoed van Connetix zijn de mogelijkheden eindeloos!