Home In de media Carrabas is nét even anders!

Carrabas is nét even anders!

door Carrabas

“Carrabas is nét even anders”, leest de titel in het AD-artikel over onze speelgoedwinkel in Rotterdam. Dat is iets waar we bewust mee bezig zijn, want zoals Liesbet in het artikel zegt; “Het is toch veel leuker om iets te krijgen wat niet iedereen al heeft.”

De rest van het artikel kunt u hieronder lezen, of online op de site van het AD!

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring