Webwinkels

Woont u verder weg of vindt u het leuk en prettig om ons speelgoed online te bekijken? Beslist niet ons gehele assortiment, maar wel een groot deel bieden we online aan via onze webwinkels. 


Het leukste speelgoed bestellen – Carrabas webwinkel

In onze Carrabas webwinkel bieden we online een beknopte vertegenwoordiging aan van ons complete winkelassortiment. In deze webwinkel vindt u speelgoed voor iedere leeftijd van onder andere de merken Djeco, Corolle, Lilliputiens, Galt, Sylvanian Families, SmartGames, Thinkfun, 4M, SmartMax, Micro Step, Wheelybug, Trybike, Van Dijk Toys en meer!


HABA-speelgoedwinkel

Onze HABA-speelgoedwinkel bestaat uit bijna al ons speelgoed van het gerenommeerde merk HABA. Een uitzondering daargelaten. Sinds het begin van onze winkel in Rotterdam, zijn wij specialist in het aanbieden van het duurzame speelgoed van het Duitse merk HABA voor iedere leeftijdsfase: van pasgeboren baby tot aan de tiener leeftijd. Ons online HABA-assortiment bestaat uit babyspeelgoed, bouwspeelgoed, blokken, sorteer- en stapelspeelgoed, houten knikkerbanen en Rollebollen (Küllerbu) speelbanen. Lappenpoppen en poppenkleding, poppenhuispopjes en speelsets van Little Friends en handpoppen voor de poppenkast. Badspeelgoed, trekfiguren, loopwagens, magneetspellen, muziekinstrumenten, rijgspellen, speelgoed voor rollenspelen (dokter, winkeltje, restaurant) en speeltenten. Houten puzzels, bordspellen, dobbelspellen, eerste spellen, familiespellen, kaartspellen en minispelletjes. Kampeer- en survival artikelen, strand-, zand- en water speelgoed en buitenspeelgoed en ontdekspeelgoed van Terra Kids. Kapstokjes en nachtlampjes voor in de kinderkamer en tot slot kinderservies.


TOPModel-webwinkel

In onze TOPModel-webwinkel hebben we creatief speelgoed te koop voor zowel meiden als jongens vanaf ongeveer 4 jaar tot en met 15 jaar, bestaande uit  kleur- en tekenboekjes, stickerboeken en stickerwerelden. Knutsel boekjes, ontwerpboekjes en creatiemappen. Kleurpotloden, viltstiften, schrijfwaren, vriendenboeken en dagboeken. Etuis, opbergers en bureauaccessoires. Tatoeage sets, drinkbekers, toilettasjes, sporttassen, heuptasjes en schoudertassen en meer!

Het leukste speelgoed voor kinderen die houden van het ontwerpen van modellen, kleding voor modellen, hippe accessoires, kleurrijke stickerwerelden in diverse thema’s, het bijhouden van een dagboek en het ontdekken van de stoerste dinosauriërs door de boekjes van Dino World. Naast de artikelen in de serie van TOPModel, bieden we ook knuffels aan van Ylvi & the Minimoomis, Princess Mimi en paardjes van Miss Melody. Voelt het kind zich meer thuis in het fantasie thema? Dan biedt het creatieve speelgoed van FANTASYModel en Ylvi & the Minimoomis een uitkomst. Voor de jongste kinderen zijn de boekjes en accessoires van Princess Mimi aan te bevelen. Paardenliefhebbers voelen zich thuis bij de artikelen van Miss Melody.


Carrabas speelgoed webwinkel Favicon Rood-Wit
HABA Logo speelgoedwinkel webwinkel vierkant
TOPModel webwinkel Fav Logo

Bekijk ook…