Over ons

De Markies van Carrabas

Bent u benieuwd geworden over onze achtergrond? De naam Carrabas is namelijk bekend van het fabuleuze, eeuwenoude sprookje De gelaarsde kat en de Markies van Carrabas! Beluister en bekijk ons zelfgemaakte filmpje en leer ons nóg beter kennen!


Ons team

Carrabas speelgoed is in 2006 opgericht door Liesbet en voormalig compagnon Miranda. Onze eerste locatie was in de wijk Hillegersberg-Zuid in Rotterdam.

Na 10 jaar was het tijd voor een verandering. Begin 2016 zijn we verhuisd naar een prachtige locatie met een breder etalage dichter bij het centrum van Rotterdam. Onze winkel ligt nu in het verlengde van de Meent en dat heeft ons beter bereikbaar gemaakt voor een groter, breder publiek.

Ons team van vaste krachten bestaat uit Liesbet, Ilse en Leon. Door onze ruime ervaring, die wij over ruim 15 jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om ieder individu zo goed mogelijk te voorzien van een gepast koopadvies. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, waarmee wij ons, samen met ons authentieke assortiment, onderscheiden. Dat maakt ons als speelgoed speciaalzaak uniek. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten om ons aanbod fris, up-to-date, duurzaam en bovenal speels te houden.


Onze winkel

Wilt u graag meer te weten komen over ons winkelaanbod? Neem een kijkje in onze winkel via de ‘winkeltour’ hieronder. Deze walk-in laat u kennis maken met ons zeer uitgebreide assortiment en de grootte van ons winkelpand. U kunt alle kanten op: zelfs de trap op naar boven voor het bezichtigen van een hoek met creatieve artikelen en experimenteel ontdekspeelgoed en u kunt een ruimte inlopen met bordspellen, denkspellen, puzzels, educatief speelgoed en kinderboeken.

De trap naar beneden brengt u in een kamer met speelgoed met korting (aanbiedingen) en bouwspeelgoed van merken zoals Kapla, Plus-Plus, SmartMax, LaQ, Galt, Baufix en GeoSmart. 

De tour is gemaakt in de zomer van 2018 en ons assortiment is voortdurend onderhevig aan verandering. Dat betekent dat we niet kunnen garanderen dat een product in de winkeltour daadwerkelijk op voorraad is in onze winkel in Rotterdam. Heeft u een artikel gezien dat u aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op (info@carrabas.nl, 010-4225525) om te vragen naar de actuele voorraad.


Bekijk ook…