smartivity, carrabas, speelgoed,

Aanbieding van de maand; Smartivity

Smartivity is al een tijdje in ons assortiment te vinden. De houten bouwsets staan geheel in het teken van spelenderwijs leren over STEAM, wat staat voor science, technology, engineering, art en math. 

De eerste uitdaging is het in elkaar bouwen van de sets, waar geen lijm of schroeven voor nodig zijn, omdat de onderdelen gemakkelijk in elkaar schuiven. Maar na het bouwen is het nog niet gedaan met de pret, want daarna kun je er nog heel veel mee spelen, leren en ontdekken. Maak bijvoorbeeld muziek met de Music Machine of bouw een eigen flipperkast die ook echt werkt met de Pinball Machine. Elke set bevat ook een boekje met uitleg over het bouwproces, maar ook over alle natuurkundige processen die er voor zorgen dat het speelgoed zo werkt.

Wij zijn erg enthousiast over Smartivity, en om u er kennis mee te laten maken krijgt u bij besteding van €50,- een leuke Smartivity-verrassing cadeau! De actie geldt alleen in de fysieke winkel en zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *