Home Nieuws Aanbieding van de maand; Smartivity

Aanbieding van de maand; Smartivity

door Carrabas
smartivity, carrabas, speelgoed,

Smartivity is al een tijdje in ons assortiment te vinden. De houten bouwsets staan geheel in het teken van spelenderwijs leren over STEAM, wat staat voor science, technology, engineering, art en math. 

De eerste uitdaging is het in elkaar bouwen van de sets, waar geen lijm of schroeven voor nodig zijn, omdat de onderdelen gemakkelijk in elkaar schuiven. Maar na het bouwen is het nog niet gedaan met de pret, want daarna kun je er nog heel veel mee spelen, leren en ontdekken. Maak bijvoorbeeld muziek met de Music Machine of bouw een eigen flipperkast die ook echt werkt met de Pinball Machine. Elke set bevat ook een boekje met uitleg over het bouwproces, maar ook over alle natuurkundige processen die er voor zorgen dat het speelgoed zo werkt.

Wij zijn erg enthousiast over Smartivity, en om u er kennis mee te laten maken krijgt u bij besteding van €50,- een leuke Smartivity-verrassing cadeau! De actie geldt alleen in de fysieke winkel en zolang de voorraad strekt.

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring