Home Nieuws Nieuwe openingstijden en bezorgingen

Nieuwe openingstijden en bezorgingen

door Carrabas

Vanwege de recente versoepelingen zijn wij doordeweeks weer tot 17:30 uur open. Daarnaast hebben we op vrijdagavond weer koopavond tot 18:30 uur. Kunt u niet langskomen of zit u in quarantaine? Bel dan met 010 422 55 25 of e-mail naar info@carrabas.nl om te bestellen, dan kunnen we uw pakket in overleg de zelfde dag nog langsbrengen.

Tot snel!

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring