Home NIEUW! Nieuw in het assortiment: De poppen van Götz

Nieuw in het assortiment: De poppen van Götz

door Carrabas
de poppen van götz hannah prinses

De poppen van Götz zijn de nieuwste aanwinst in het poppenassortiment van Carrabas speelgoed. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met dit prachtige Duitse poppenmerk zetten we de mooiste poppen even extra in de spotlight.

Götz staat bekend om de realistische gezichtjes en proporties van hun poppen. Dat maakt de poppen niet alleen heel mooi, maar daardoor herkennen kinderen zichzelf in de poppen, wat spelen nog leuker maakt. Om bij te dragen aan het speelplezier én het realisme hebben de poppen haar wat je echt kunt kammen en wassen. Bovendien zijn er genoeg setjes poppenkleding beschikbaar om eindeloos mee combineren en te stylen.

Het assortiment loopt zeer uiteen, maar de poppen van Götz die het meest de aandacht trekken zijn de kinderpoppen. Zo is er de avontuurlijke Hannah, die verkrijgbaar is met verschillende kleding- en accesoiresets, zoals een ballerina, een prinses of een alledaagse outfit om de hond mee uit te laten. Ook voor paardenliefhebbers is Götz een perfect merk. Er zijn meerdere poppen met ruiterkleding en zachte paardenpoppen met kambaar haar. 

Al deze prachtige poppen en nog veel meer zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel!

Misschien dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring