Home ACTIE! Zomeraanbieding bij 999 Games

Zomeraanbieding bij 999 Games

door Carrabas
zomeraanbieding bij 999 games

Kaartspelletjes zijn ideaal om mee op vakantie te nemen. Ze zijn compact, de potjes zijn kort en ze zijn altijd spannend! Daarom hebben we deze vakantie een leuke zomeraanbieding bij 999 Games; bij aankoop van 2 kaartspellen krijg je het spel Sneaky Bastard cadeau.

zomeraanbieding bij 999 Games Carrabas speelgoed kaartspellen

In het veilingspel Sneaky Bastard biedt je op huizen in de hoop ze te kunnen kopen. Maar pas op! Want de spelers kunnen ook elkaars bod proberen te stelen. Als je biedt, dan heb je een huis, maar als je steelt dan heb je geld.

Sneaky Bastard is een spannend spel waarbij je constant op je hoede moet zijn. Het is geschikt voor 2 tot en met 6 spelers vanaf 12 jaar.

De zomeraanbieding bij 999 Games geldt alleen deze zomer, met uitzondering op afgeprijsde artikelen, dus wees er snel bij!

Laat een reactie achter

* Door het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw bericht op onze website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als je doorgaat met het gebruiken van onze website, dan gaan we er vanuit dat je akkoord gaat dat je van ons (tijdelijke) cookies ontvangt. Het is altijd mogelijk om de cookies uit te zetten en/of te verwijderen via de instellingen van je browser. Akkoord Lees meer

Privacyverklaring