Sinterklaas is weer in het land!

De goede Sint heeft ook dit jaar de weg vanuit Spanje weer naar Nederland weten te vinden. Dat betekent heel veel snoepgoed, heel veel schoentjes zetten en vooral heel veel cadeautjes. De mooiste cadeaus vindt hij natuurlijk bij Carrabas speelgoed!

Zoals ieder jaar vieren we de verjaardag van de Goedheiligman met een aantal leuke acties. Zo krijgt u bij besteding van minimaal €25,- aan denkspellen van de merken SmartGames, Thinkfun of Eureka een verrassingscadeau in stijl. Bij besteding van €50,- aan HABA artikelen ontvangt u een HABA-spelletje cadeau. En zonder een echte juten zak is het heerlijk avondje natuurlijk niet compleet. Daarom krijgt u bij besteding van minimaal €50,- een juten zak cadeau.

Om iedereen te kunnen voorzien in alle Sinterklaascadeautjes zijn we ook dit jaar weer langer open. Van 13 tot en met 27 november is de winkel elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur open en op zondag 4 december zelfs van 10:00 tot en met 17:00 uur. Op 1 tot en met 3 december is de winkel geopend van 9:00 tot 20:00 uur.

Wilt u toch op een ander moment komen winkelen? Dat kan. Bel even met 010-4225525 om een afspraak te maken.

Zoals u van ons gewend bent pakken we, indien gewenst, alle cadeautjes in mooi Sinterklaaspapier in, voorzien van een naamsticker.

Hopelijk tot snel bij Carrabas speelgoed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *