De nieuwigheden van Maileg

Zoekt u op de valreep nog een mooi cadeau voor de Paasdagen? Dan heeft Maileg een mooie, nieuwe serie knuffelkonijnen! Dat vonden we een mooie aangelegenheid om ook de andere nieuwigheden van Maileg nog eens extra in het zonnetje te zetten.

De nieuwe paaskonijnen van Maileg zijn heerlijk zacht en daardoor extra knuffelbaar. Zo zijn ze uitstekend om ’s avonds lekker tegen aan te knuffelen en mee in slaap te vallen. Ze staan echter net zo leuk in de kinderkamer, dankzij hun vrolijke kleuren en het bijbehorende ei waar ze precies in passen. Ze zijn misschien speciaal voor Pasen gemaakt, maar deze schattige konijntjes kunnen het hele jaar door een leuk speelkameraadje zijn!

De andere nieuwigheden van Maileg zijn al net zo schattig en passen perfect in de poppenhuizen van de Maileg muisjes. Deze driewielers zijn gemaakt van echt ijzer en echt hout, waardoor ze een robuuste, authentieke uitstraling hebben. De maat is perfect voor alle grote en kleiner broer en zus muisjes, maar er zijn ook een paar muisjes speciaal ontworpen voor deze driewielers. Deze muisjes hebben namelijk magneetjes in hun handen, zodat ze het stuur van de driewieler ook echt vasthouden! Je hoeft ze echter niet met de driewieler te combineren, je kunt de muisjes ook hun armen ergens om heen laten slaan of ze ergens aan laten bungelen.

Naast deze nieuwigheden van Maileg hebben we nog een ruim assortiment met andere leuke artikelen, zoals meer muisjes en poppenhuismeubeltjes, babyspeelgoed en grotere knuffels. De nieuwe konijnenknuffels zijn namelijk lang niet de enige knuffels die perfect zijn voor Pasen, we hebben nog een hele verzameling konijnen en hazen in alle soorten en maten!