fehn, dino, babyspeelgoed

Speeldoosjes en muziekknuffels van Fehn

Vanaf nu hebben we nieuwe, prachtige speeldoosjes en muziekknuffels in de winkel. Deze speeldoosjes van het merk Fehn maken niet alleen een leuk muziekje, ze zien er ook nog eens zeer schattig uit!

De speeldoosjes en muziekknuffels van Fehn hebben een leuke uitstraling. Ze zijn erg mooi vormgegeven, in de vorm van lieve diertjes, en maken ondanks het schattige uiterlijk ook een rustige indruk. Zo heeft het kind iets leuks om mee te knuffelen of naar te kijken terwijl het wegdoezelt, zonder dat het heel erg afleidt.

De klassieke speeldoosjes zijn gemakkelijk in het gebruik. U kunt ze bevestigen aan de box, wieg of maxi-cosi, en door aan het koord te trekken speelt er een rustig slaapliedje. De muziekknuffels gaan nog net een stapje verder. Die kunnen namelijk veilig mee in de wieg. Zo heeft de baby niet alleen een fijn slaapmuziekje, maar ook nog een zacht knuffeldier om lekker tegen aan te kruipen.

Deze absolute klassiekers mogen aan geen enkele kinderkamer ontbreken, vandaar dat wij ons assortiment er mee hebben uitgebreid. Daarnaast hebben we van Fehn nog veel meer leuke dingen, zoals mobielen die muziek maken, knuffels met nachtlampjes en knisperdoekjes. De speeldoosjes en muziekknuffels zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel!