Carrabas speelgoed buitengevel klein

Welkom bij Carrabas speelgoed!

Carrabas speelgoed is specialist in echt, mooi, authentiek speelgoed voor pasgeboren baby’s tot aan kinderen met een leeftijd van 12 jaar oud binnen een winkelpand van 245 m².

Sinds 2006 zijn wij met trots de mooiste en leukste speelgoedwinkel van Rotterdam en omstreken. In 2012 werden wij verkozen tot ‘Speelgoed Speciaalzaak van het jaar’ en begin 2017 zijn we bekroond met de titel ‘Leukste winkel van Rotterdam e.o.’

Carrabas speelgoed heeft een bijzonder uitgebreid assortiment dat bestaat uit kwalitatief hoogwaardig, veilig, creatief, mooi, duurzaam en zorgvuldig geselecteerd speelgoed. Bij ons kunt u prachtig houten speelgoed kopen en zeer goed slagen voor BRIO treinen en de knikkerbanen van HABA en Djeco. De eerste spellen zijn geschikt voor de peuter vanaf 2 jaar en in ons assortiment hebben wij voor uiteenlopende leeftijden de leukste familiespellen, bordspellen dobbelspellen, kaartspellen en partyspellen voor het spelen met elkaar. De denkspellen en denkpuzzels van de merken SmartGames en Thinkfun zijn zeer leuk voor de individuele speler. Ook kunt u bij ons schaakborden, damborden en sjoelbakken kopen. Kleurrijke puzzels van Djeco, inlegpuzzels, houten puzzels en puzzels met zoekplaatjes en XXL puzzels met extra veel stukjes (van 100 tot 1000 puzzelstukjes) ontbreken beslist niet in ons assortiment. Bij Carrabas speelgoed koopt u tevens experimenten pakketten, goocheldozen, creatieve knutselmaterialen, fijne kleurpotloden, viltstiften en kinderboeken. Voor de allerkleinste en opgroeiende kinderen hebben we prachtige, zachte knuffels en pluche artikelen om heerlijk mee te kroelen en in mee in slaap te vallen. Ook babydoekjes, fascinerend babyspeelgoed, badspeelgoed, nachtlampjes, robuuste loopwagens, stoere steps en fraaie loopfietsjes in diverse maten kunt u bij ons kopen.

Bij Carrabas speelgoed koopt u fraaie auto’s in diverse maten, speelauto’s, houten garages, ontdekdozen, muziekinstrumenten en constructiespeelgoed voor beginnende en gevorderde bouwers. Jongleerspullen, springtouw, schommels, vliegers, rollerskates en ander buitenspeelgoed van bijvoorbeeld Terra Kids hebben wij in ons assortiment voor avontuurlijke kinderen. Ook tassen, drinkbekers en broodtrommels zijn bij ons te koop. In onze speelgoedwinkel hebben we diverse, houten poppenhuizen en toebehoren (meubelsetjes, poppenhuispoppetjes) te koop, handpoppen, lappenpoppen, babypoppen, kledingsetjes, speelset accessoires en poppenwagens, verkleedkleding en kostuums, feestartikelen en nog veel meer!

Onze medewerkers zijn u graag van dienst door persoonlijk contact en het geven van gepast advies, handige tips en sprekende suggesties op ons adres aan de Jonker Fransstraat, in het verlengde van de Meent nabij het centrum van Rotterdam. Wilt u het gehele assortiment van Carrabas speelgoed ontdekken en bezichtigen, dan kijken wij ernaar uit om u bij ons in de winkel te ontvangen!

Meer weten over Carrabas speelgoed? Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

4 gedachten over “Welkom bij Carrabas speelgoed!”

    1. Hoi Jeroen!

      Bedankt voor je vraag. Wij hebben zeker klassiekers als tollen en jojo’s!
      Ben je op zoek naar een specifiek model?

      Met vriendelijke groet,
      Leon van Carrabas Speelgoed

    1. Ja hoor, wij verkopen zowel rieten als houten poppenwagens. Als u op zoek bent naar een bepaald merk of grootte kunt u voor meer informatie altijd even bellen met 010-422 55 25.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *